MULTI-SENSORY WORKSHOP: MAKE YOUR OWN SLIME

Multi-sensory workshop: Make your own slime
Per Mercè Bartolich, emprenedora, formadora d’anglès i responsable del centre Flip-flops English


Dia: dimarts 25 de juny

Hora: de 17h a 18h

Inversió: 5 euros

Places limitades

Què farem? El nostre propi slime! A través d’aquesta activitat, conduïda en anglès, a més de fer gaudir la mainada elaborant allò que més els agrada, en coneixeran les diverses possibilitats i textures i aprendran a expressar sensacions relacionades amb el tacte i amb la vista i a escriure petits textos utilitzant el vocabulari i la gramàtica relacionada. A més, elaborarem una petita guia en anglès per fer-ne de nou si es queden amb ganes de més!

Com ho farem? Treballant en petits grups, cadascun dels nens i nenes crearà el seu propi slime a partir dels ingredients proposats.

Quins beneficis podran obtenir? Mitjançant la metodologia “learning by doing”, els infants aprendran de forma natural, integrant els conceptes a través de l’experiència, sense pressions i gaudint del procés.

Per què és interessant assistir a aquest taller? Perquè l’slime és un producte molt conegut i exitós entre els infants. Perquè aprendran participant en una activitat que els interessa, fet que afavoreix, precisament, el procés d’aprenentatge i facilita l’adquisició del vocabulari d’un idioma estranger.

A qui esperem? A nens i nenes de cicle mitjà i superior de primària (si sou més petits, consulteu-nos!).

Què heu de portar? Perquè puguin seguir gaudint del seu slime a casa, hauran de portar un petit recipient on poder-lo desar un cop haguem acabat l’activitat. Aprofiteu per donar una segona vida a aquells potets de vidre que teniu per la cuina!
 

Lloc: L’ikigai (Ronda de Mossèn Cinto Verdaguer, 32, Figueres)

Informació i inscripcions a hola@espai-vida.cat o al 606 520 941.


Top