Al final de l’etapa de Secundària o Batxillerat, alguns estudiants mostren inseguretats relacionades amb el seu futur professional. I és que escollir a què ens dedicarem professionalment no és una tasca fàcil, i menys encara quan aquesta decisió l’hem de prendre pràcticament a l’adolescència.

Davant d’aquesta realitat, a L’ikigai oferim un servei d’orientació acadèmica i professional, dirigit a alumnes de 4td’ESO i 2nde Batxillerat, mitjançant el qual s’acompanya i assessora l’estudiant per tal de posar al seu abast un seguit de recursos que l’ajudin a escollir un recorregut formatiu de cara al futur.

 

 

Per dur a terme aquesta orientació, és primordial fer una avaluació de les aptituds i interessos professionals i acadèmics de l’estudiant, de les seves motivacions i de les seves competències. També se l’orienta sobre les sortides professionals que actualment hi ha al mercat i els diferents itineraris formatius existents.

El nostre objectiu és que, a través del nostre assessorament i orientació, l’estudiant pugui aprofundir en el seu propi autoconeixement i pugui fonamentar les seves pròpies decisions, aconseguint així que pugui ser protagonista del seu futur acadèmic i professional.

 

Top