Presentació-vermut del llibre Viure un dol conscient

Presentació-vermut del llibre
Viure un dol conscient
De Marta Casarramona. Presentat per Mar Casas

Dies: dissabte, 1 de juliol

Hora: 11:00 h

Inversió: gratuïta

Places limitades

“Si no és a les teves mans canviar una situació que et produeix dolor, sempre podràs escollir l’actitud amb la qual afrontes aquell patiment”.

Amb aquesta cèlebre frase, el psiquiatre Víctor Frankl intentava explicar que, malgrat que a la vida hi ha situacions inevitables que ens generen patiment, la manera com les encarem pot significar una gran diferència.

Per aprendre a gestionar el dolor que genera una pèrdua en la nostra vida, Marta Casarramona ens ofereix, a “Viure un dol conscient”, un recorregut cronològic per les diferents fases del dol i també els millors recursos, eines i tècniques de mindfulness, la intel·ligència emocional i la psicologia positiva per transitar aquest dol amb plena consciència, reduir el nostre patiment i recolzar-nos en nosaltres mateixos durant el procés.

A partir de la seva experiència personal i la d’altres persones a qui ha acompanyat durant els seus processos de dol, el llibre que presentarem s’erigeix en una guia molt pràctica, amb exercicis i meditacions per poder acollir les emocions difícils i retrobar l’equilibri, afavorir el son, identificar les pèrdues secundàries i establir noves fites vitals que ens reconnectin amb la vida, entre d’altres. Aquestes pràctiques també les podreu descarregar en format audio gràcies al codi QR que trobareu en el llibre, amb pròleg de Gaspar Hernández.

Ens hi acompanyeu? Després, farem un vermut tots/es junts/es per celebrar la vida!

Presentació a l'Ofici de Viure, de Catalunya Ràdio: fes clic aquí.

Lloc: L’ikigai (Ronda de Mossèn Cinto Verdaguer, 32, Figueres)

Informació i inscripcions a hola@likigai.cat o al 606 520 941.

 

Top