PSICOLOGIA EDUCATIVA

A L'ikigai treballem en tot allò que, en alguna mesura, ajuda l’infant i el jove a aprendre millor, a sentir-se millor i, en definitiva, a viure millor.

ACOMPANYAMENT EN L’ESTUDI
I TÈCNIQUES D’APRENENTATGE


Durant tota la vida, especialment al llarg de les primeres dècades, anem consolidant un munt de coneixements que contribueixen en gran mesura a construir-nos com a persones i a anar configurant la nostra intel·ligència global i el nostre bagatge cultural.

ORIENTACIÓ ACADÈMICA

Al final de l’etapa de Secundària o Batxillerat, alguns estudiants mostren inseguretats relacionades amb el seu futur professional.

ORIENTACIÓ LABORAL
I PROFESSIONAL


Al llarg de la nostra vida, segur que ens hem trobat, en més d’una ocasió, amb alguna d’aquestes situacions, en què diem: “M’he quedat sense feina i no sé per on començar a buscar-ne”, “Estic en un moment en què no sé de què vull treballar”, “Necessito reorientar-me professionalment”, “Vull canviar de feina però no sé com ho puc fer”, “Demà tinc una entrevista de feina i no sé com he d’actuar”, “Envio molts currículums però no em responen”...

PREPARACIÓ DE TESTS PSICOTÈCNICS PER A OPOSICIONS O PROCESSOS DE SELECCIÓ

Cada cop més, les empreses i/o organismes públics avaluen l’adequació psicoprofessional dels candidats per accedir a un lloc de treball o per aprovar una oposició. 

ORIENTACIÓ A FAMÍLIES
AMB INFANTS DE 0 A 3 ANYS


L’orientació a famílies amb infants de 0 a 3 anys es basa en un acompanyament atent a l'observació del desenvolupament de l'infant (segons els postulats de la doctora Pikler, de l'Institut Lóczy de Budapest) perquè, a través d’aquesta eina, siguin capaces de transformar les situacions d’estrès que visquin, allò que més els preocupi o emocions, estats d’ànim i experiències quotidianes en solucions creatives i amb sentit.

TERÀPIA DEL JOC

El joc és indispensable per al desenvolupament afectiu, emocional, intel·lectual, motriu i social de l'infant.

TERÀPIA FAMILIAR SISTÈMICA

Les persones som éssers sociables, i és en aquest nivell de relació que treballa la teràpia familiar; més concretament, se centra en els problemes que vivim i sentim en les nostres relacions amb altres persones significatives de les nostres vides, i, específicament, amb la nostra família. 

ACOMPANYAMENT VITAL PER AL CREIXEMENT PERSONAL

Tinguem l’edat que tinguem, sovint ens trobem amb dificultats en el camí que ens afecten en el nostre dia a dia, a nosaltres i a la relació que mantenim amb els altres.

Top