TALLER DE “DESIGN THINKING”


Taller de “Design Thinking”
Per Mohamed El Amrani, comunicador i emprenedor social

Dia: dissabte 3 de febrer

Hora: de 10h a 12h

Inversió: gratuïta

Places limitades

Què farem? Diàriament, a les organitzacions, a les empreses, o a la nostra vida, el món ens posa reptes, davant dels quals tenim dos opcions: caure en la resignació i el pessimisme o ser creatius, imaginatius i innovadors davant les situacions d'incertesa. Al llarg dels últims anys, el Design Thinking s'ha convertit en una estratègia fantàstica per crear noves solucions. És una innovadora tècnica que ens permet fomentar la innovació oferint eines i principis de disseny, un procés que permet i facilita resoldre problemes molt complexos o molt incerts d'una manera creativa. Així doncs, l’objectiu d’aquest taller és dissenyar nous productes, serveis i idees que resolen necessitats reals de les persones d'una manera tecnològicament real i socialment visible. Aprendrem a fer ús del Design Thinking des d'una perspectiva de la resolució de conflictes socials en una ciutat o un barri, tot i que també es pot aplicar perfectament a una empresa.

Com ho farem? Treballarem en equips en un taller de 2 hores.

Quins beneficis podrem obtenir?
El trencament de barreres mentals.
L’activació de la nostra ment en "mode creatiu".
L’afrontament de la vida i els reptes que ens planteja a través d'una visió constructiva.
La troballa de petites solucions a grans problemes.
La creació i cooperació en equips diversos.
La capacitat de trobar idees noves davant situacions complexes.

Per què és interessant assistir a aquest taller? Per aprendre una tècnica cada vegada més utilitzada que ens permetrà treballar amb els nostres equips de forma creativa.

A qui esperem? A qualsevol persona que tingui un repte, una ONG, una associació cultural, una associació de veïns, una escola, una empresa...

 

Lloc: Espai Vida (Ronda de Mossèn Cinto Verdaguer, 32, Figueres)

Informació i inscripcions a hola@espai-vida.cat o al 606 520 941.


Top