TALLER TEÒRIC I VIVENCIAL “LÍMITS CLARS, INFANTS SEGURS”


Taller teòric i vivencial “Límits clars, infants segurs”
Per Dari Muñoz, educadora infantil, formadora, orientadora de l’educació socioemocional, comunicació creativa en l`àmbit familiar i teràpia del joc – responsable del Centre Arhati.

Dia: dijous 25 de gener

Hora: de 20:00h a 21:00h

Inversió: gratuïta

Places limitades

Què farem? Davant la dificultat amb què es troben moltes famílies a l’hora de posar límits als seus fills i filles, realitzarem un taller teòric i vivencial sobre com donar-los els missatges i com posar-los límits clars.

Com ho farem? Fent ús del sentit comú, l’humor i la participació, dividirem el taller en una part d’escolta activa i reflexió per adonar-nos del que podem modificar, transformar o mantenir en el nostre dia a dia dins l’àmbit familiar a l’hora de posar límits als nostres fills i filles, i una altra part dinàmica mitjançant la qual entrarem en contacte amb nosaltres mateixos i el nostre cos.

Quins beneficis podrem obtenir?
L’aprofundiment en conceptes com “límits”, “autoritat” o “obediència”, entre d’altres.
El descobriment de les qualitats que hem de tenir com a adults a l’hora d’acompanyar emocionalment els nostres fills i filles i posar-los límits des d’una actitud respectuosa.
L’obertura de la consciència respecte el que diem, el que fem i com ens sentim quan acompanyem i posem límits als nostres fills i filles.
L’oferiment d’eines i habilitats per actuar amb coherència, contundència i claredat davant els conflictes a través dels anomenats missatges 3c: clars, curts i concrets.

Per què és interessant assistir a aquest taller? 
Per entendre un xic més els nostres fills i filles.
Per entendre que tots els infants tenen dret a ser respectats.
Per acceptar que, com a pares i mares, està bé el que fem i no ens cal jutjar-nos.
Per obrir la mirada i crear teories personalitzades per a cada casa.
Per entendre que els nens i les nenes són justament això: nens i nenes que estan aprenent de nosaltres com a adults.
Per acceptar que, si volem que els nostres fills i filles canviïn determinades actituds, els primers que hem de canviar som nosaltres mateixos, com a adults que som.

A qui esperem? A famílies amb infants de 0 a 7 anys i a professionals de l’educació amb ganes d’intercanviar experiències i de participar.

Què heu de portar? 
Roba còmode que us permeti treure-us el vestit dels judicis i posar-vos el vestit de l’autenticitat.
Ganes de passar una bona estona.
Llibreta i bolígraf, si voleu endur-vos aportacions i/o si se us acudeixen idees per dur a terme a casa amb els vostres.

Lloc: Espai Vida (Ronda de Mossèn Cinto Verdaguer, 32, Figueres)

Informació i inscripcions a hola@espai-vida.cat o al 606 520 941.


Top